Comunicació per a Institucions

Ens adrecem a ajuntaments, empreses municipals,
museus, associacions, ONG i altres institucions públiques i privades.

Des de la nostra empresa fa temps que desenvolupem projectes de comunicació, màrqueting, disseny gràfic i programació web per a empreses i institucions, i oferim un ampli ventall de serveis relacionats amb la comunicació general, tractant de resoldre i aportar les solucions que moltes institucions i empreses petites o mitjanes que per la seva dimensió o estructura no posseeixen un departament propi de màrqueting, disseny gràfic o comunicació.

El nostre objectiu és convertir-nos en el departament extern de comunicació i màrqueting, que en coordinació contínua amb gerència o direcció general, ajudi a l’institució a arribar als objectius marcats amb solucions a mida, adaptades a la capacitat i envergadura de cada empresa, en la seva justa mesura i sense sobresalts econòmics.

 

Publicitat i comunicació gràfica. L’optimització dels recursos publicitaris.

Optimitzem i coordinem el Marketing-Mix.

Llogar espais publicitaris és car. Fem que la vostra inversió sigui profitosa i retorni en forma de vendes. Aprofitem al màxim els recursos i la creativitat per planificar campanyes rendibilitat.

  • Gestió d’espais publicitaris. Presència en mitjans de comunicació tradicionals i a la xarxa.
  • Copywriting. Redacció, correcció i traducció de textos publicitaris i comercials.
  • Dossiers de premsa, articles d’opinió, relació amb mitjans (gestió d’entrevistes, reportatges…), butlletins i comunicacions periòdiques.

Creem el logotip per a la vostra empresa o marca, en desenvolupem tota la identitat corporativa i en supervisem l’aplicació.

Des del logotip, la papereria comercial, els rètols, la publicitat, les publicacions, l’espai web, els pòsters i la senyalística… Tot element gràfic ha d’estar lligat a la imatge corporativa de l’empresa.

  • Disseny de logotip: Disseny i desenvolupament de la imatge corporativa
  • Branding: Creació i disseny de marques comercials per a productes i serveis
  • Naming: La consolidació d’una marca, comença pel nom
  • Papereria comercial: Adaptació del logotip a la papereria comercial
  • Imatge en línia: Adaptació de la imatge a tot el material online: webs i xarxes socials
  • Rètols i senyalística: Disseny i muntatge de rètols, pòsters, enrotllables, vinils, etc.

Per a empreses i institucions, en impremta i en línia.

Memòries anuals, catàlegs corporatius i de productes o serveis, institucionals.

Ben pensats i ben dissenyats, funcionals, que realcen el producte i expliquen bé el servei. Orientats a facilitar la tasca comercial, ben impresos i amb la millor selecció d’imatges.