Contacte

Estem aquí per proporcionar-vos més informació, respondre qualsevol pregunta que pugui tenir i crear una solució eficaç per a les vostres necessitats de comunicació.

Ajudem a les empreses a ajustar la seva estratègia de marca mitjançant l’ús adequat del disseny gràfic, web i marketing digital.

Borgen Studio és una agència de disseny independent establerta a Barcelona desde 2010.

Fundat per Joan Ferrando i Vicenç Huguet, dissenyadors i publicistes amb més de 20 anys d’experiència, s’especialitza en el desenvolupament de les identitats visuals, branding, disseny de publicacions de qualitat per a empreses i institucions i  màrqueting digital, donant un servei integral en tots els aspectes de la comunicació.

El nostre objectiu és crear solucions de disseny i publicitat capaços de reflectir la personalitat del client d’una manera intel·ligent i integral. Això ho aconseguim mitjançant un enfocament analític de cada aspecte del projecte i mitjançant una comunicació efectiva amb els nostres clients.

Gran part del nostre treball més reeixit s’ha centrat en la marca: ajudar a les empreses a entendre on es troben en el seu paisatge competitiu, i la trobar la millor manera de diferenciar-se.

Marca: estratègia, desenvolupament i disseny.
Gran part del nostre treball és B2B i sovint comencem revisant les marques existents, avaluant-les en el context de les aspiracions a curt, mitjà i llarg termini d’un negoci i desenvolupant solucions creatives que brindaran resultats comercials tangibles i reals.

Quan diem servei creatiu complet, ho diem de debò.
Encara que la nostra herència està en els mitjans tradicionals, ens adaptem ràpidament, ja vem fer la primera web a l’any ’97.

Des de llavors, el digital s’ha convertit en una part clau de la nostra oferta. Cosa poc habitual per a un estudi de disseny, escrivim i dissenyem: després de tot, són els maons i el ciment de la nostra essència, de manera que té sentit controlar tots dos.

Màrqueting.
Aplicant perspectives intel·ligents i pragmàtiques a les solucions de màrqueting, aportem molts anys d’experiència en la generació i implementació d’una estratègia per augmentar la visibilitat d’un client, sempre buscant una subtil dislocació de la norma per millorar el missatge i brindar una visió nova de cada iniciativa.

Informació i contacte

Clients que han confiat en nosaltres